Режисер Вуді Аллен не може надрукувати власні мемуари: отримує відкоша від видавців після секс-скандалу

Протягом минулого року четверо великих американських видавців відмовили відомому режисеру Вуді Аллену в публікації рукопису його мемуарів через контроверсійність постаті автора. Про це повідомляє Читомо з посиланням на The New York Times.
Представники чотирьох великих видавничих компаній розповіли, що наприкінці минулого року до них звертався агент Вуді Аллена з пропозицію публікації мемуарів режисера, але ті нічого не запропонували у відповідь через негативний публічний статус автора. Деякі видавці навіть відмовилися прочитати рукопис.
Також вони зазначають, що не чули про інші випадки, коли б їхні колеги по цеху погодилися на співпрацю з контроверсійним режисером, а якщо і погодились, то намагаються тримати це у цілковитій таємниці, адже фінансові та іміджеві ризики від подібної угоди все ще залишаються доволі високими.
Разом з тим коментатори побажали залишитися анонімними з етично-бізнесових міркувань.

  • Легендарного американського кінорежисера і коміка Вуді Аллена звинуватила в сексуальних домаганнях прийомна дочка Ділан Ферроу. За словами дівчини Вуді Аллен домагався її, коли їй було всього 7 років. Через цей скандал Amazon Studios відмовилася від публічної демонстрації нової кінострічки режисера.
  • Вуді Аллен спростував звинувачення своєї прийомної дочки, заявивши, що «ніколи не чіплявся до неї». Аллен звинуватив Ферроу в цинічному використанні Голлівудського руху Time’s Up, щоби відновити її заяви про сексуальне насильство.
Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал