Письменник з Кропивницького отримав Міжнародну літературну премію

15 лютого відомому українському письменнику й журналісту Валерію М’ятовичу було вручено Міжнародну літературно-мистецьку премію імені Пантелеймона Куліша. Цю почесну відзнаку митцю присуджено за роман «Номенклатурний декамерон», що побачив світ у видавництві «Ярославів Вал». Про це повідомляє на офіційній сторінці у Facebook Кіровоградська обласна організація НСПУ.

Символічно, що літературну премію прозаїк і публіцист, заслужений журналіст України, член НСЖУ та НСПУ отримав у день свого ювілейного дня народження під час урочистостей, що відбувалися з нагоди відзначення 123-ї річниці з дня заснування Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського.

Як зазначила голова Кіровоградського обласного письменницького осередку Надія Гармазій, «Номенклатурний декамерон» – це роман про історію успіху людини, яка попри різноманітні життєві перипетії вміє бути щасливою.

 

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.