Письменник Павло Коробчук став директором департаменту цифрового контенту та соцмереж Суспільного

Журналіст, письменник, музикант Павло Коробчук приєднався до команди Суспільного мовника і став директором департаменту цифрового контенту та соцмереж.

Як повідомляє stv.detector.media, про це він написав у фейсбуку.

Із серпня він працював над осіннім сезоном на диджитал-платформах.

«Ключовою подією осіннього сезону на диджитал-платформах стане запуск дитячого ютуб-каналу відразу з кількома проєктами для різних вікових категорій. Сподіваємося, що діти будуть у захваті від історій, героїв, барв та емоцій наших анімаційних серіалів», — цитує слова Павла Коробчука пресслужба Суспільного.

За його словами, наприкінці жовтня на цифрових платформах Суспільного стартують анімаційні серіали для дітей. Це чотири пізнавально-розважальні проєкти від провідних українських студій-виробників, які перемогли на мистецькому конкурсі.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Окрім цього, команда диджитал-платформ Суспільного готує серію нових подкастів: науковий подкаст про психічні розлади, про людські долі в часи радянських репресій, розмовний подкаст про українських митців, а також подкаст, де говоритимуть про ключові події тижня.

До листопада 2020 року директором департаменту цифрового контенту був Геннадій Матвієнко.

Нагадаємо, у квітні 2021 року суспільне мовлення оголосило п’ять переможців мистецького конкурсу на виробництво контенту для дітей і підлітків, проте один із проєктів не вдасться запустити у виробництво у 2021 році.

Додамо, прийом заявок на мистецький конкурс на створення серіалу, влогу чи шоу для дітей і підлітків тривав із 9 лютого по 9 березня 2021 року.

Фото: фейсбук Павла Коробчука

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.