Путінський прихвостень Вучич заявив про бажання Сербії зберегти дружні стосунки з росією

Вучич розповів про прагнення Сербії зберегти партнерські та дружні відносини з росією. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Олександр Вучич заявив, що Сербія прагнутиме зберегти партнерські та дружні відносини з росією. Про це він розповів під час прес-конференції зі штабу Сербської прогресивної партії після того, як проголосив свою перемогу на виборах президента країни.

Вучич пообіцяв, що Сербія не виключатиме письменника Федора Достоєвського зі шкільної програми, оскільки він «більше за всіх інших письменників у світі разом узятих». Він додав, що ніхто не виключить із опери композитора Петра Чайковського, оскільки це не має сенсу. Вучич підкреслив, що Белград намагатиметься зберегти у кращому вигляді не лише коректні стосунки з москвою, а й дружні.

Раніше Вучич заявив про свою перемогу на виборах президента Сербії. Він повідомив, що набрав від 59,8 до 60,1 відсотка голосів та переміг у першому турі. За його словами, йому вдалося зробити в Сербії те, що ще нікому не вдавалося. “Я єдиний, хто двічі переміг у першому турі”, – пояснив Вучич.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал