Путіна “покусали”: Скандал стався на засіданні Ради з прав людини при президентові РФ

Якимось чином у склад Ради з прав людини в Росії затесалися деякі “незручні” люди, розповів Олександр Невзоров у авторській програмі “Наповал”.

Кінорежисер Олександр Сокуров, який вважається одним із найкращих режисерів світу, насмілився відверто висловити Путіну частину того, що він думає про його режим, зокрема про ймовірний розпад Росії.

Найзнаменитіший адвокат Росії Генрі Резнік повідомив Путіну, що Росія стала ворогом людства і світом уже ніяк інакше не сприймається. Путіну довелося нервово виправдовуватися.
Людські голоси, які прозвучали на цій Раді, стали громом серед ясного неба і сущим жахом для Путіна. Він був явно не готовий до такого повороту подій.
Слова Сокурова і Резніка вразили Путіна.

Третій удар був для нього не солодшим. Головний редактор “Нової газети” Дмитро Муратов, який отримав днями Нобелівську премію миру, у своїй промові на весь світ коротко і страшно розказав правду про войовничу Росію.
Муратов, зокрема, підкреслив, що хоробра журналістика – єдина протиотрута від війн, репресій і диктатур. Не випадково всі диктатори насамперед знищують пресу.

Невзоров також попередив про можливі провокації Росії на кордоні з Україною, щоб Путін поті сказав, що це Україна напала на Росію. Невзоров завершив випуск своєї програми словами: Слава Україні!

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

volianarodu.org.ua

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.