Принц Гаррі випустить мемуари про життя в королівській родині

Як інформує suspilne.media, джерела Page Six повідомили виданню, що принц Гаррі написав мемуари про життя в королівській родині та уклав угоду про їх публікацію з американським видавництвом Penguin Random House. Імовірно, книгу випустять наприкінці 2022 року.

Молодший онук королеви Великобританії Єлизавети II близько року таємно працював над книгою разом з журналістом Дж.Р. Мерінгером. Передбачалося, що рукопис передадуть видавництву в серпні, однак пізніше термін пересунули на жовтень 2021 року.

У рекламному анонсі книги вказано, що принц Гаррі вперше розповість про досвід, пригоди, втрати та життєві уроки, які допомогли йому сформуватися в “інтимних і чесних мемуарах, написаних однією з найцікавіших і впливових світових фігур нашого часу”.

Спогади охоплюють життя герцога Сассекського з дитинства до наших днів, разом з військовою службою в Афганістані та досвідом батьківства. Експерти не виключають, що за допомогою книги принц Гаррі зможе розповісти історію “Мегзіта”.

Крім паперової версії буде випущена аудіокнига. Сума угоди не розголошується, але, як стверджує видавець, гроші підуть на благодійність.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Раніше стало відомо, що на Netflix вийде перший документальний серіал від організації Archewell Productions, якою керують принц Гаррі та Меган Маркл. Герцог Сассекський розповість про діяльність свого спортивного проєкту “Ігри нескорених”, сам його спродюсує та з’явиться в кадрі.

Що відомо

  • В червні 2021 року видання the Mirror повідомило, що спадкоємець британського престолу принц Чарльз планує позбавити свого дворічного онука Арчі титулу принца.
  • Принц Чарльз уже поінформував свого сина Гаррі та його дружину Меган про своє рішення, яке розізлило подружжя. Зазначається, що після цього стосунки між ними та членами королівської родини значно погіршилися.
  • Американська акторка Меган Маркл та принц Гаррі, герцог Сассекський, одружились у травні 2018 року. Їх первісток – Арчі Маунтбеттен-Віндзор, народився 6 травня 2019 року.
  • Згодом вони оголосили про намірскласти основні обов’язки, пов’язані з королівською сім’єю Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. 18 січня стало відомо, що вони більше не використовуватимуть свій королівський титул і не отримуватимуть фінансування на виконання королівських обов’язків.
  • Від 31 березня подружжя припиниловиконувати обов’язки членів королівської родини.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2