Примірник «Поезії без укриття» було продано на благодійному аукціоні за 4 900 грн

Примірник антології «Поезія без укриття», що побачила світ у видавництві «Дискурсус» було продано під час благодійного аукціону на підтримку ЗСУ за 4900 грн. Щасливим власником унікальної книги, що написана й видана в умовах повномасштабної війни, книги, до якої увійшло понад 200 поетичних фіксацій від 70 сучасних українських поетів, став киянин Володимир Строєв.

Аукціон відбувся за ініціативи кропивницького письменника й журналіста, одного з авторів антології «Поезія без укриття» Романа Любарського. Про це повідомила на своїй сторінці авторка ідеї та упорядниця антології «Поезія без укриття», поетка й літературознавиця Надія Гармазій:

«Добрі справи робляться мовчки. Але про цю всезагальну добру справу я б хотіла розказати. Я щиро захоплена нашими людьми.

«Поезія без укриття» – книга сенсова. Один з її авторів, Роман Любарський, якого ви можете бачити на світлині, зорганізував аукціон, під час якого запропонував охочим придбати примірник цього унікального видання, підтримавши ідею нашого проєкту і наші ЗСУ. Лот було продано за 4 900 грн. Щасливим власником примірника книги, написаної і виданої в часи війни, став киянин Володимир Строєв. Щиро дякуємо панові Володимиру за щедру підтримку. Щиро дякуємо панові Роману за ідею з аукціоном.

Ці кошти пан Роман сьогодні передав мені під час круглого столу «Література в умовах війни», який відбувся в ОУНБ імені Д.Чижевського. Ці кошти будуть перераховані разом із вирученою сумою від проданих примірників антології на потреби наших захисників і захисниць.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадую, що книга коштує 150 грн. 25% від її вартості буде спрямовано на ЗСУ. Купуймо книгу – підтримуймо наші ЗСУ!»