«Професійна журналістка» Мендель на каналі Ахметова коментуватиме політичні події

Колишня речниця президента Зеленського Юлія Мендель повертається в ефір телеканалу олігарха Ріната Ахметова “Україна 24”. Вона стане колумністом проєкту “Реальна політика”.

Згідно з анонсом програми, хочуть “підсилити команду” проєкту “Реальна політика”. Завдання Мендель буде полягати у коментування подій як в Україні, так і в світі. Для цього буде створена окрема відеоколонка, передає “Україна 24”.

Ведучий програми Євген Кисельов каже, що багато хто сприймає Мендель як колишню прессекретарку Володимира Зеленського, а вона ж насправді професійна журналістка з досвідом в іноземних виданнях.

“Багато людей сприймають Юлію Мендель як колишню прессекретарку президента. А насправді вона професійна журналістка з великим досвідом роботи, працювала в багатьох іноземних медіа, таких як New York Times чи Politico. І це, включно з роботою в Офісі президента, робить її думку цікавою і корисною для аудиторії”, — коментує Євгеній Кисельов.

Нагадаємо:

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

  • Мендель стала прессекретарем Зеленського незабаром після його вступу на посаду — 3 червня 2019 року. У різний час вона працювала на телеканалах ICTV, “Еспресо”, “112 Україна” та “Інтер”. Співпрацювала із “The New York Times” і “Politico”.
  • 30 квітня 2021 року стало відомо, що Мендель йде з посади речниці президента, яку вона обіймала майже два роки.
  • Пізніше стало відомо, що прессекретар президента Юлія Мендель пішла з посади через хейт, а також тому що переросла її.
  • У липні колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель планувала після відпустки обіймати посаду позаштатного радника голови Офісу президента Андрія Єрмака зі звʼязків з іноземними ЗМІ.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.