Про Ілона Маска знімають серіал

Американський телеканал HBO розробляє сценарій серіалу про SpaceX. Це компанія з виробництва ракет та космічних кораблів. Її заснував Ілон Маск 2002-го. Про це повідомляє gazeta.ua.

Маск мріє розселити людство по всьому всесвіту. Зробити землян “мультипланетними”. Зібрав команду інженерів на секретний острів у Тихому океані. Там збудували першу ракету SpaceX. Згодом вивели її на орбіту, за сюжетом.

Планують 6 серій. За основу взяли книгу журналіста The New York Times Ешлі Венса “Ілон Маск: Тесла, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє”.

Сценаристом став Даг Юнг. Його найвідоміша робота – “Стартрек: За межами всесвіту” 2016-го. Головні ролі виконували Кріс Пайн, Закарі Квінто, Зої Салдана.

Продюсером серіалу став актор Ченнінг Татум. Відомий за ролями стриптизера у комедії “Супер Майк” та копа в “Мачо і ботан”. Спродюсував обидві стрічки. 2015-го з’явився у фільмі Квентіна Тарантіно “Мерзенна вісімка”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Сам Маск участі у продакшені не бере і зніматися поки що не планує.

Навесні цього року Ілон Маск та Том Круз домовилися зняти перший бойовик у космосі. Політ запланували на жовтень 2021-го. З собою візьмуть режисера Дага Лаймана. В Україні відомий за стрічками “Містер і місіс Сміт” та “Ідентифікація Борна”. У NASA підтвердили плани, візьмуть участь у зйомках.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.