Прілєпін: «Наша національна ідеологія – війна». Геббельс: «Тотальна війна – це вимога цієї хвилини»

ІДЕОЛОГ РОСІЙСЬКОГО ФАШИЗМУ ПИСЬМЕННИК ЗАХАР ПРІЛЄПІН У ПЕРЕДАЧІ ПЕРШОГО КАНАЛУ «ЧАС ПОКАЖЕ» 14 КВІТНЯ 2022 РОКУ ПІСЛЯ ЗНИЩЕННЯ КРЕЙСЕРА «МОСКВА»:

«Колишнього життя ніколи вже не буде.

Країна ще не усвідомила до кінця, в який новий світ ми вступаємо. Які жертви нам доведеться ще принести заради цього нового світу.

Нам всією країною, усім народом, треба зрозуміти, що вже у минулому мирному житті: бігові доріжки, доставки з магазинів, каршеринг та відпочинок у парках, хтось втратить роботу, хтось втратить бізнес, хтось втратить життя своїх рідних.

Потрібно всім усвідомити, що попереду мобілізація та глобальна війна на виживання, на знищення всіх наших ворогів.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Наша національна ідеологія – війна. І єдине завдання наше, нашої влади, це пояснити та довести всьому російському народові цей героїчний образ нашого майбутнього. Нашого майбутнього – де ми не вибираємо сир у магазині “Вкусвіл”, коли наші солдати гинуть у стоптаних берцях, а всі надягаємо ці самі берці».

 

ЙОЗЕФ ГЕББЕЛЬС ПІСЛЯ СТАЛІНГРАДСЬКОЇ БИТВИ:

«Тотальна війна – це вимога цієї хвилини. Ми повинні покласти край тому буржуазному відношенню, яке ми настільки часто спостерігали в цій війні: помийте мені спинку, але так, щоб мене не намочити!

Чи хотіли б ви тотальної війни? Чи хотіли б ви її, якщо треба, тотальнішою і радикальнішою, ніж ми її собі можемо сьогодні уявити?».

https://t.me/veraafanasyeva/17667