Право на абсурд. Мосейчук притягла в студію «1+1» велосипед Голобородька-Зеленського

Ведуча ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук почала ефір на каналі «1+1» з уривка серіалу «Слуга народу», представивши у студії «той самий легендарний» велосипед Голобородька. Про це повідомляє glavcom.ua.

«Два роки тому кіногерой Василь Голобородько «в’їхав у життя українців» на цьому велосипеді. Два роки тому, 31 березня 2019 року, актор студії «95 Квартал» Володимир Зеленський прийшов на вибори президента і переміг на них. І з величезними очікуваннями. Це – справді той велосипед, який знімався у телесеріалі «Слуга народу». Він трохи тюнінгований, тому що власник вирішив його переробити. Велосипед насправді – для привернення уваги. Чому не рояль, питаєте ви мене, Олексію (ведуча відповідала на запитання депутата Олексія Гончаренко – ред.)? Тому, що я б його не донесла», – зазначила Мосейчук.

Телеведуча запропонувала присутнім у студії покататися на велосипеді.

«Можете поїздити по студії, у нас вона дозволяє. Кажуть той, хто поїзде на цьому велосипеді – стане президентом. Гончаренко ж рулить», – сказала Мосейчук.

Раніше до студії «1+1» притягли двері з Офісу президента. Мосейчук назвала їх «жертвою протесту».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.