Посол України в Ізраїлі і мер Тернополя домовилися провести семінар історичної пам’яті за участю вчених та істориків

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук і мер Тернополя Сергій Надал домовилися опрацювати питання організації семінару з питання історичної пам’яті двох народів за участю істориків і вчених.

Про це повідомляє Посольство на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Була досягнута домовленість про співпрацю з питання організації семінару, присвяченого історичній пам’яті двох народів, за участю істориків і вчених з України та Ізраїлю. Семінар планується провести на платформі Тернопільського національного педагогічного університету ім.Гнатюка», – йдеться в повідомленні.

Крім того, сторони обговорили питання налагодження міжрегіонального співробітництва в сферах торгівлі, освіти, медицини та культури.

«Євген Корнійчук запропонував конкретні презентаційні механізми по просуванню товарів тернопільських виробників на ринок Ізраїлю і пошуку інвесторів для перспективних об’єктів Тернополя і області», – підкреслює Посольство.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.