Помер головний редактор «Голосу України» Анатолій Горлов

Анатолій Горлов очолював колектив газети з 2002 року, був авторитетним журналістом та редактором, активістом НСЖУ.

Пішов із життя головний редактор парламентської газети Голос України Анатолій Горлов. Про це повідомив власкор газети на Кіровоградщині Петро Мельник.

“На 75-му році життя помер головний редактор газети Верховної Ради Голос України Анатолій Федорович Горлов. Анатолій Федорович очолював газету з 2002 року, був авторитетним журналістом та редактором, активістом НСЖУ”, – йдеться у повідомленні.

Народився Анатолій Горлов у с. Любимівка Михайлівського району Запорізької області, закінчив Київський державний університет імені Тараса Шевченка. У журналістиці працював понад 40 років: редактором у Державному комітеті УРСР з питань телебачення та радіомовлення, у РАТАУ, у редакції Голосу України – першим заступником головного редактора, головним редактором.

Горлов удостоєний звання Заслужений журналіст України, нагороджений орденами За заслуги ІІ та ІІІ ступеня.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“До останнього дня залишався на робочому місці. Сумно. Царство небесне та світла пам’ять!” – написав у соцмережі колега покійного.

Раніше повідомлялося, що помер журналіст Сергій Яновський, який передбачив у книзі окупацію Херсона. Яновський також деякий час працював у газеті Голос України – власкором Херсонської області.

ua.korrespondent.net