Помер директор видавництва «Дніпро» Олександр Кудрявцев

Олександр Кудрявцев помер 9 жовтня на 65 році життя. Як пише chytomo.com, про це повідомили на фейсбук-сторінці Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів.

Він очолив державне спеціалізоване видавництво «Дніпро» у червні 2011 року. До того Олександр Кудрявцев працював в газетах, на профспілковій роботі, на керівних посадах підрозділів Київської міської адміністрації. У 2002-2008 роках працював у структурах Держкомтелерадіо – заступником директора господарчо-будівельної дирекції та віцепрезидентом Національної радіокомпанії України, радником Голови Держкомтелерадіо України на громадських засадах. Деякий час був головою Ради директорів державних видавництв, підпорядкованих Держкомтелерадіо. Крім того, був заступником генерального директора державного підприємства «Інформаційно-видавничий центр Державної податкової адміністрації України».

Олександр Кудрявцев був співзасновником благодійної організації «Бібліофонд Ярослава Мудрого» і входив у Раду Тернопільського земляцтва Києва.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.