Полк «Азов» презентував документальний фільм «Вісім місяців на Світлодарській дузі»

Полк «Азов» презентував фільм про вісім місяців служби на передовій на Світлодарській дузі. Про це повідомляється на Youtube-каналі полку.

«Легендарні здобутки та болючі втрати, запеклі бої та окопний побут – усе це без прикрас на унікальних документальних кадрах пресслужби полку з передової. Події, що вже увійшли в історію, відбуваються поблизу окупованої Горлівки 2019 року. Вісім місяців боротьби з проросійськими терористами “Азов” жорстко диктував свої умови ворогу та просував лінію фронту вперед. Противник був змушений тікати, відводити свої війська на інші рубежі, безперервно зазнавати втрат. Результат роботи наших військових – це десятки вбитих і поранених окупантів, знищення важкої та бронетехніки, російських безпілотників та радіолокаційних систем агресора», – йдеться в описі до відео.

У той час «Азов» втратив чотирьох бійців із позивними «Круглий», «Максон», «Біч» та «Шах».

«Документальний фільм “Полк “Азов”. Вісім місяців на Світлодарській дузі” – це про справжню чоловічу дружбу з присмаком пороху, беззаперечну любов до України та самовіддану боротьбу за волю її народу», – розповіли автори відео.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.