Пол Маккартні анонсував видання книги з текстами невідомих пісень The Beatles

Пол Маккартні додасть тексти незаписаних пісень The Beatles в свою нову книгу – «The Lyrics». Про це пише The Guardian.

Музикант сказав, що в книгу, засновану на його розмовах з поетом Полом Малдуном, увійдуть 154 пісні. Вони торкнуться всіх періодів кар’єри Маккартні, включаючи пік популярності ліверпульської четвірки. На сторінках з’являться і «Blackbird», «Live and Let Die», «Hey Jude», «Band on the Run» і «Yesterday».

Тексти до невиданих пісень, включаючи «Tell Me Who He Is», взяті з записної книжки Маккартні, що датується 1960-м, яку виявили при підготовці видання. У «The Lyrics» також з’являться фотографії, чернетки і малюнки з архівів Пола.

Кожен текст композиції буде супроводжуватися коментарями колишнього бітла про її створення. Сам музикант описує видання як автопортрет з 154 пісень. «Деякі люди, досягнувши певного віку, люблять заглядати в щоденник, щоб згадати події минулого, але у мене немає таких записників. У мене є сотні пісень, які, як я зрозумів, служать тією ж метою », – йдеться в його передмові.

Вихід книги намічений на 2 листопада. Він буде супроводжуватися відкриттям виставки в Британській бібліотеці, де представлять деякі матеріали з «The Lyrics», включаючи рукописи Маккартні.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.