«Поезію без укриття» презентують під час «Мельпомени Таврії»

Днями вийшла книга «Поезія без укриття» – одна з перших в Україні антологій, що представляє антивоєнні вірші й об’єднує 70 сучасних поетів з різних регіонів. Новинка побачила світ у видавництві «Disсursus».

Авторкою ідеї та упорядницею книги є поетеса й літературознавиця, голова Кіровоградської ОО НСПУ Надія Гармазій. Дизайнеркою проєкту є поетеса й літменеджерка Ірена Яніцька.

Впродовж літа заплановано провести низку презентацій видання, що відбуватимуться як онлайн, так і офлайн у різних містах України.

Проєкт спрямваний на підтримку ЗСУ, тому 25% з кожного проданого примірника буде спрямовано на потреби наших захисників.

Перша презентація «Поезії без укриття відбудеться під час фестивалю «Мельпомена Таврії». Традиційно цей захід відбувався у Херсоні. Вперше за роки свого існування міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії» змінив формат на онлайновий – цьогоріч учасники не везуть вистави й презентації до Херсона, а демонструють їх на своїх майданчиках… Загалом у фестивалі задіяно 62 театри із 34 міст та 11 країн світу, зокрема з України, Португалії, Чехії, Польщі, Туреччини, Грузії, Німеччини, Румунії, Франції та вперше – Японії та США.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Поезія без укриття» буде представлена в рамках цього фестивалю на літературній сцені. Захід відбудеться 16 червня о 16:00 на платформі Zoom. Прийти на захід можна за цим лінком:

https://us04web.zoom.us/j/77398174067…

Meeting ID: 773 9817 4067

Passcode: 3Qgx8g