Пісенний фестиваль у Сан-Ремо пройде без глядачів

Всесвітньо відомий пісенний фестиваль в італійському місті Санремо (регіон Лігурії) цього року пройде без глядачів через обмеження, які введені для боротьби з пандемією коронавірусу (COVID-19).

Як передає ukrinform.ua, про це повідомляє ANSA.

Щороку фестиваль організовується у лютому, проте через пандемію коронавірусу організатори вирішили провести його цьогоріч у березні.

При цьому, під час цьогорічного пісенного конкурсу, який триватиме з 2 по 6 березня, не будуть присутні глядачі через обмеження щодо коронавірусу.

Зазначається, що переможець фестивалю представлятиме Італію на Євробаченні-2021.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Очікується, що у цьогорічному пісенному конкурсі також візьме участь легендарний футболіст і нападник італійського клубу «АС Мілан» Златан Ібрагімовіч.

Фестиваль італійської пісні Санремо — популярний італійський пісенний конкурс. Заснований і вперше проведений в італійському містечку Санремо у 1951 році. Був узятий за основу при створенні «Євробачення». Велика кількість визнаних на сьогодні зірок зобов’язані своєю популярністю саме фестивалю Санремо. Серед них – Адріано Челентано, Ріккі е Повері, Пупо, Андреа Бочеллі, Енріко Руджері, Джанна Нанніні, Раффаелла Карра, Тото Кутуньйо та Ерос Рамаццотті.

Фото: aussievision.net

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.