Перевидані дві популярні книги з історії України

Напередодні нового року вийшли друком оновлені версії популярних видань, які розповідають про історію України з найдавніших часів до сьогодні. Це «Короткий курс історії України» Олександра Палія та «Від трипільців до кіборгів. Коротка історія України» Юрія Мицика й Олега Бажана.

Так, третє, доповнене та перероблене видання «Від трипільців до кіборгів. Коротка історія України», обсягом 688 сторінок, побачило світ у видавництві «Кліо». У книжці доступно, стисло й цікаво подається всеохопний виклад історії України від найдавніших часів до сьогодення. Починаючи від розселення первісних людей на землях, що колись будуть зватись Україною, автори ведуть допитливого читача через славні та трагічні моменти нашої історії аж до подій літа 2022 року, свідками і учасниками яких є всі ми.

«Короткий курс історії України», вперше надрукований видавництвом «А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га» 2017 року, теж пережив кілька перевидань. Цього разу книжка доповнена розділом «Боротьба проти повномасштабної агресії росії», який завершується визволенням Херсона. Серед переваг цієї книжки — порівняно невеликий обсяг (464 сторінки), кольорові фото і зручний «кишеньковий» формат.

Видання призначені для старшокласників і студентів, вчителів і всіх, хто цікавиться історією України та хоче систематизувати свої знання.

Незнання історії робить нас вразливими, дозволяє ворогу маніпулювати фактами. Тож, щоб мати надійний захист від ворожої пропаганди, — потрібно знати правдиву історію. Освіжити та узагальнити свої знання найкраще допоможуть обидві книжки.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

armyinform.com.ua