Оточення путіна розробляє повалення Лукашенка, який не дотримався обіцянки напасти на Україну до 21 березня

Президент Білорусі не виправдав сподівань російського диктатора, пообіцявши ввести свої війська на територію України до 21 березня. Про це  повідомляє cursorinfo.co.il. 

Президент Білорусі Лукашенко на зустрічі у Кремлі пообіцяв путіну ввести війська в Україну не пізніше 21 березня.

За словами Антона Геращенка, заступника міністра внутрішніх справ України, перед Лукашенком було поставлене завдання через Волинь наступати на Львів. Це дозволило б не допустити постачання допомоги та зброї зі США, Британії та країн ЄС, перерізавши транспортне сполучення з окупованою країною.

Перші кроки перед нападом були вже зроблені Лукашенком і повністю співпадали з діями самої Росії перед нападом на Україну, а саме: відкликані дипломати з Києва та озвучено відведення військ від білорусько-українського кордону.

За словами Геращенка, Лукашенко не дотримав цієї обіцянки, у зв’язку з чим в оточенні путіна опрацьовується варіант усунення Лукашенка від влади спецслужбами Росії. Переворот планується провести разом з агентами Росії в КДБ та збройними силами Білорусі.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Раніше «Курсор» повідомляв, що Лукашенко залишився без грошей і просить допомоги у Китаю та Росії. Білорусь зазнає фінансових труднощів після запровадження США та західними країнами економічних санкцій, пов’язаних із нанесенням росією авіаударів по Україні з білоруської території.

Також редакція поінформувала, що Лукашенко скаржився на путіну, що Україна хотіла напасти на Білорусь. Під час зустрічі двох лідерів пролунали нові неймовірні версії причин російського вторгнення до України. Тепер виявилось, що ця війна нібито врятувала Білорусь від вторгнення України.