Остап Яриш випустив книжку репортажів «This is Америка. Історії не з Голлівуду»

Видавництво «Човен» почало передпродаж книги репортажів Остапа Яриша «This is Америка. Історії не з Голлівуду». Про це повідомляє detector.media.

У книзі зібрано історії людей із різних куточків США, із різними політичними поглядами та життєвою філософією, які переживають турбулентні часи пандемії та президентських перегонів. Так, тут є історії від мешканців захованого села на півночі Каліфорнії, де нелегально вирощують марихуану на продаж до Голлівуду, або історії племені корінних американців у Луїзіані, чия земля через зміни клімату поступово йде під воду.

У передмові до книжки Вахтанг Кіпіані написав, що Остап Яриш «дає змогу побачити Америку зблизька, зовсім іншу, ніж у модних журналах, непарадну, непублічну, справжню».

Передзамовити книгу можна за посиланням.

Остап Яриш – журналіст, відеограф, репортер, який із 2019 року живе у Вашингтоні (США) та працює в українській редакції «Голосу Америки». У 2017–2019 роках був кореспондентом та телевізійним ведучим hromadske.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Лауреат журналістських премій PRESSZVANIE–2018 («Відкриття року»), «Високі стандарти журналістики–2019» («За швидкий та якісний розвиток у професії»).

У 2021 році Яриш увійшов до списку «30 до 30: Хто творить майбутнє українських медіа».

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.