ОПЗЖ внесла заставу за телеексперта Дудкіна, якого підозрюють у роботі на російські спецслужби

Депутати фракції “Опозиційна платформа – За життя” внесла заставу у два мільйони гривень за телеексперта Юрія Дудкіна, якого підозрюють у роботі на російські спецслужби.

Як інформує suspilne.media, про це повідомив голова Харківської міської організації “Опозиційна платформа – За життя” Андрій Лесик.

“Застава два мільйони гривень за Юрія Дудкіна від депутатів фракції ОПЗЖ внесений. Гроші вже на депозитному рахунку Київського Апеляційного суду”, – написав Лесик.

Він додав, що депутати від фракції ОПЗЖ вирішили віддати свою заробітну плату на заставу.

Як повідомили Суспільному у Київському апеляційному суді, 12 квітня суд задовольнив клопотання захисту Дудкіна та змінив запобіжний захід на тримання під вартою із можливістю внесення застави у два мільйони гривень.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

24 лютого Служба безпеки затримала військово-політичного телевізійного експерта Юрія Дудкіна та повідомила йому про підозру у підривній діяльності в інтересах російських спецслужб. 25 лютого Печерський районний суд відправив Дудкіна під варту на два місяці без права внесення застави.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.