Олександр Терещенко: Книги про російсько-українську війну — елемент протидії інформаційній агресії

Як повідомляє mva.gov.ua, про це наголосив заступник міністра у справах ветеранів України Олександр Терещенко під час онлайн-семінару «Видавництво та популяризація ветеранської літератури», що був організований Мінветеранів спільно з Українським інститутом книги.

«Загалом усі книги про російсько-українську війну, як і будь-яке ветеранське мистецтво, сьогодні — це елемент протидії інформаційній агресії проти України, збереження історичної пам’яті та важлива складова повернення захисників до мирного життя», – зазначив Олександр Терещенко.

Під час семінару видавці дізналися про підтримку Українським інститутом книги ветеранської видавничої справи, а також розміщення книг на платформі Української цифрової бібліотеки.

У межах співпраці Мінветеранів з Українським інститутом книги заплановано проведення онлайн-семінару для ветеранів-письменників щодо промоції книг та наповнення платформи Української цифрової бібліотеки онлайн-виданнями ветеранської літератури, що сприятиме її доступності для читача.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.