Окупація, маріонетковий уряд, табори для незгодних та “входження в росію” – плани кремля на Україну

Німецька газета-таблоїд Bild із посиланням на дані розвідки опублікувала розроблений російською владою план на період після передбачуваного вторгнення в Україну. Про це повідомляє “Російська Свобода”.

За інформацією видання, план окупантів включає кілька етапів:

Перша стадія – захоплення міст. Після перемоги над українськими військами російська армія планує підкорити найбільші населені пункти. Для цього в українських містах почнуть свою активну діяльність лояльні Москві, що вже перебувають у них, політики і співробітники спецслужб, завданням яких буде “встановити проросійське керівництво” і “домовитися про передачу” цих міст росії. Після цього всі великі міста мирним шляхом перейдуть під контроль Москви.

Після капітуляції міст почнеться друга стадія: влада росії планує “народну Раду” замість Верховної Ради. У цьому маріонетковому законодавчому органі працюватимуть “так звані представники, раніше обрані російськими спецслужбами”. Після цього буде створено підконтрольний росії уряд.

На третьому етапі новий уряд оголосить у країні надзвичайний стан і “створить табори, куди відправлять українців, які відмовилися співпрацювати [з росією]”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Проросійське керівництво, за даними видання, покликане придушувати будь-який опір, при цьому за зразок можуть взяти дії білоруської влади після протестів у цій країні. Усі етапи плану, за версією таблоїду, мають супроводжуватися пропагандою в російських ЗМІ в Україні та західних країнах. “Для росії успіх усієї кампанії залежатиме від контролю над завойованими територіями, від того, чи вдасться їй по-справжньому зламати український народ, а також від отримання визнання та легітимності нового уряду”, – цитує Bild звіт розвідки.

Підсумком усіх цих дій росія планує формування в Україні поліцейської держави, яка має “створити умови для загальнонаціонального референдуму щодо приєднання до росії”.

В результаті москва планує створити нову “союзну державу”, що складається з росії, України та білорусії, – стверджує Bild.

https://www.ostro.org/