Окупанти повезли на московські болота 100 студентів Донецького університету переконувати, що «України не існує»

Російські загарбники та їхні пособники продовжують політику, спрямовану на зміну національної самоідентифікації української молоді.

За інформацією Центру національного спротиву, 100 студентів Донецького державного університету колаборанти відправили в «туристичну» поїздку до Москви в рамках програми так званого цивільно-патріотичного та суспільно корисного молодіжного туризму «Більше, ніж подорож».

«Окупанти навіть не приховують своїх намірів, — повідомляють у ЦНС. — Так і кажуть: це поїздка з метою зміни переконань дітей, що України не існує, а їхній рідний край є частиною РФ».

Співробітники Центру інформують, що  такі «подорожі» відбуваються систематично від самого початку тимчасової окупації частини Донеччини  у 2014 році.

Центр національного спротиву  нагадав, що всі причетні до політики геноциду понесуть відповідальність перед українським народом, та закликав повідомляти про зрадників за  посиланням.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Сьогодні ми також повідомляли, що росіяни планують запустити на тимчасово окупованих територіях Запорізької області радіо «Юг молодой», цільовою аудиторією якого стане українська молодь.

Нагадаємо, в лютому окупанти звозили молодих українців з тимчасово окупованих територій України на так званий «всесвітній фестиваль молоді». За даними Центру національного спротиву, до проведення цього фестивалю були залучені так звані «волонтери» з-поміж учасників створених Росією «громадських організацій», таких як «Південь молодий», «Рух перших» та інших. «Ворог створює такі організації за зразком комсомолу, щоби промивати мізки українській молоді», — наголошують у ЦНС.

detector.media

Фото: колаж із сайту ЦНС