Оксана Забужко стане гостею міжнародного літературного фестивалю «Time of the Writer» у Південній Африці

Оксана Забужко стане гостею міжнародного літературного фестивалю «Time of the Writer», який щороку відбувається у місті Дурбан, Південна Африка. Про це повідомляє bukvoid.com.ua.

Фестиваль збирає письменників з усього світу у насиченій літературними подіями тижневій програмі. Цього року, як і минулого, фестиваль відбувається он-лайн через перешкоди, пов’язані із пандемією.

Українська письменниця візьме участь у панелі «ФЕМІНІЗМ & ТВОРЧІСТЬ ПИСЬМЕННИЦІ: Шлях до самореалізації та розширення можливостей», переглянути яку можна буде на сторінці фестивалю https://www.facebook.com/TimeoftheWriter завтра, 18 березня о 17 годині.

Організатором фестивалю є Центр мистецтв Університету Квазулу-Наталь, який працює над тим, аби сучасне мистецтво активно інтегрувалося до соціального життя міста Дурбан та всієї країни. З цією метою, окрім фестивалю «Time of the Writer» Центр щороку проводить інші заходи міжнародного масштабу, а саме – літературний фестиваль «Poetry Africa», фестиваль сучасної хореграфії «Jomba» та Міжнародний кінофестиваль у м.Дурбан.

У 2020 році за підтримки Посольства України в ПАР між Центром мистецтв Університету Квазулу-Наталь та громадською організацією «Форум видавців» було підписано Меморандум щодо обмінів між українськими та південноафриканськими літературними фестивалями. Тож чекаємо на учасників з України у програмі цьогорічного фестивалю «Poetry Africa» та учасників з Південної Африки у цьогорічному фестивалі «Book Forum».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, що на міжнародних літературних фестивалях у Південній Африці у 2020 році Україну представляли Гаська Шиян та Остап Сливинський.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.