Оголосили програму літературного фестивалю “Фронтера”

2 жовтня в Луцьку відбудеться ІІІ Міжнародний літературний фестиваль “Фронтера”. Як повідомляє gazeta.ua, виступатимуть письменники з Польщі, Білорусі та Чехії. З українських – Юрій Андрухович, Юрій Винничук, Андрій Любка, Софія Андрухович, Богдан Коломійчук. Ведучий фестивалю – блогер та автор каналу “Клятий раціоналіст” Артем Албул.

Вхід на “Фронтеру” вільний, але за попередньою реєстрацією. Кількість глядачів обмежена.

“Ми дуже хочемо, аби ті, хто скучив за живим спілкуванням та мистецькими подіями, побачили улюблених письменників наживо. Але дуже просимо усіх поставитися з розумінням до обов’язкової вимоги дотримуватися усіх обмежень”, – каже директорка фестивалю Елла Яцута.

У програмі 16 заходів, які будуть на Youtube-каналі “UA: ВОЛИНЬ”. Закриватиме фестиваль концерт гурту Tik Tu. Детальна інформація про кожного з учасників у Facebook.

“Фронтера” – міжнародний літературний фестиваль. Проходить щороку у Луцьку. Цьогоріч проєкт підтримують Український культурний фонд, Луцька міська рада, громадські діячі Роман Бондарук та Богдан Шиба, Генеральне консульство Республіки Польща, Литовський інститут культури.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.