Оголошується літературний конкурс «Рожева мрія»

Україна багата на талановитих поетів, які можуть збагатити культурний спадок вітчизняної літератури. Однак, незважаючи на те, що існує багато грантів для підтримки авторів, більшість з них вимагають для участі вже надрукованих творів. Розуміючи, що часом мистці мають фінансові труднощі, щоб надрукувати свої перші твори, а інколи навіть і не знають до кого звернутись з цим питанням, було створено конкурс «Рожева мрія».

Організатор конкурсу – БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ГОЛОСИ УКРАЇНИ».

Брати участь у конкурсі можуть українці будь-якого віку, професії і досвіду написання віршів. Головне – щоб їх поезія торкалася струн душі читача.

Тема конкурсу: «ВІЙНА І ПЕРЕМОГА»: підбадьорливий вірш для ЗСУ, про віру в перемогу, про кохання і втрати, еміграцію, філософські роздуми, політику чи лірику. За стилістикою обмежень немає.

ВИНАГОРОДА:
1 місце 20 000 гривень і фірмова футболка,
2 місце 4 000 гривень і фірмова футболка,
3 місце 2 000 гривень і фірмова футболка.
Після підбиття підсумків конкурсу буде надрукований збірник кращих поезій різних авторів.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати вірш (вірші) на пошту: rojevamria@gmail.com. Твір має бути оформлений в текстовій формі (не картинкою). Не забудьте вказати ваше ПІБ та псевдонім чи нікнейм в Instagram. До участі приймаються вірші виключно українською мовою. Кількість віршів необмежена.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Кінцева дата прийняття віршів: 15 квітня 2023 року
Оголошення переможців: 1 червня 2023 року.

Автор представляє твори на конкурс від свого імені і засвідчує, що твір не порушує авторські права третьої особи. Автор може виступати під псевдонімом, але з умовою, що в заявці буде вказано його реальне ім’я.

Відправкою вірша на конкурс ви автоматично підтверджуєте згоду на одноразову безгонорарну публікацію конкурсної роботи в друкованому вигляді.

Результати конкурсу буде розміщено на сторінці поетичного конкурсу «Рожева Мрія» в Instagram, а також на сторінці Facebook БО “БФ “ГОЛОСИ УКРАЇНИ”.

 

Умови конкурсу і установчі документи за посиланням
drive.google.com/drive/folders/1a8893Lb4EbifaXXGfI-_quXQq_Z42aTU