Оголошення мобілізації у РФ створить умови для внутрішнього перевороту – Арестович

У разі оголошення президентом Росії мобілізації російських громадян, буде створено умови як для поразки у війні проти України, так і для внутрішнього перевороту.

Таку думку висловив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович в ефірі телеканалу «Рада», повідомляє Укрінформ.

«Елітні підрозділи збройних сил Росії розбігаються при зустрічі з нашими хлопцями і дівчатами. Якщо приїдуть мобілізовані, це буде кінець всьому, тому що вони в принципі нездатні воювати, вони деморалізовані вже самим фактом мобілізації, їх буде багато, і вони будуть здаватися або ще зброю проти Путіна обернуть, коли їх буде так багато. Росія створює умови не лише для поразки у війні й політичній кризі гострій, а й для внутрішнього перевороту», – переконаний Арестович.

Він додав, що зараз в Україні перебувають війська російських армій. У цьому зв’язку радник очільника ОП заявив, що у разі оголошення мобілізації у РФ це свідчитиме, що збройні сили Росії не витримують.

«Найкраще, що може зробити для нас Путін, – це оголосити повну мобілізацію», – сказав Арестович.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Раніше повідомлялося, що 4 березня обидві палати російського парламенту планують зібратися на екстрене позачергове засідання, на якому можуть розглянути превентивне запровадження воєнного стану у РФ із тотальною забороною на будь-які мітинги, відключенням будь-якого зв’язку із зовнішнім світом, об’ємними продовольчими та фінансовими обмеженнями.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.