Одеські активісти: «Якщо Марат Башаров потрапить на нашу територію, попри порушення закону, виступ в Одесі буде заблоковано!»

Як повідомляють fakty.ua, 22 січня в Одеському театрі музкомедії повинен пройти спектакль «Ідея Фікс» за участю відомого російського актора Марата Башарова, який свого часу підтримав анексію Криму Росією, кілька разів незаконно відвідував Кримський півострів і навіть був викритий в незаконній підприємницькій діяльності на території Криму. Нагадаємо, 9 грудня в Одесі розгромили клуб «Палладіум», де напередодні виступав російський співак в порушення жалоби, оголошеної на жертвам пожежі на вулиці Троїцької.

Одеський активіст Дем’ян Ганул звернувся в СБУ і закликав заборонити Башарову в’їзд на територію України. У разі якщо Служба безпеки не зробить цього, активіст обіцяє, що виступ артиста-«кримнашиста» буде заблоковано.

«Якщо Марат Башаров потрапить на нашу територію, попри порушення закону, виступ в Одесі буде заблоковано! Цей негідник публічно підтримав окупацію Криму, нехай гастролює за поребриком», — заявив активіст.

Крім Одеси показ комедії «Ідея Фікс» також заплановано в січні на театральних підмостках Харків, Києва та Полтави.

Слід зазначити, що Башаров числиться в базі ресурсу «Миротворець».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал