Облава на телеканали Медведчука триває: заблоковані ютуб-сторінки телеканалів ZIK, “112 Україна”, NewsOne

Ютуб-сторінки телеканалів ZIK, “112 Україна”, NewsOne, які раніше потрапили під заборону РНБО, частково перестали працювати в Україні. Зранку 24 квітня перегляд профілів в ютубі заборонених каналів став недоступним.

Пошук знаходить канали ZIK, “112 Україна”, NewsOne, але перейти на головну сторінку вже не виходить. Водночас окремі відео все ще можна вільно переглядати.

Після переходу з трансляції на головну сторінку ZIK, “112 Україна” та NewsOne з’являється помилка та підпис “Цей канал недоступний у вашій країні”. Це означає, що обмеження є лише регіональними та поширюються виключно на територію України.

Пізніше й окремі відео на медведчуківських ютуб-каналах стали недоступними. Спільнота пояснює це тим, що відео заблокували через скаргу.

Цей контент не доступний у домені цієї країни через скаргу на протизаконний контент від уряду, – мовиться у повідомленні.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.

https://knowyour.name/