Невзоров публічно розхвалив Андрія Данилка за пісню про Бандеру і висміяв реакцію Росії

Російський телеведучий та журналіст Олександр Невзоров публічно похвалив Андрія Данилка, більш відомого як Вєрка Сердючка, за виконання пісні “Батько наш Бандера”. Він заявив, що у захваті від “витівки” артиста і висміяв реакцію скривджених росіян.

Ролик із колишнім депутатом Держдуми РФ виконавець виклав на свою сторінку в Instagram, пише Обозреватель, інформує uainfo.org.

Учасник відео також провів паралель між виступом Данилком та давнім методом злодіїв на базарах відволікати увагу продавців.

Телеведучий згадав, як злодії для створення хаосу на ринках “вводили ослам під хвіст червоний перець”. І поки тварина бігала і трощила прилавки, злодії тим часом грабували їх, не привертаючи до себе увагу.

“Таку майстерність поводження з перцем продемонстрував артист Данилко, який взяв і заспівав українську народну та дуже гарну пісню “Батько наш Бандера”. Як багато в Росії дуп, в які цей перець увійшов на всю довжину”, – сказав екс-депутат.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Він також додав, що дуже весело спостерігати за скривдженими громадянами РФ та профільним комітетом Держдуми, які намагаються домогтися “справедливості”, видалити фрагмент шоу та заборонити співаку в’їзд до країни.

У коментарях на сторінці зірки Невзоров написав: “Знаю толк у зухвалості, захоплений вашою витівкою”, а сам Данилко прикріпив до ролика смайлики з долонями, що плескають.

Передплатники висловили слова підтримки артисту та подякували телеведучому за його позицію. “Найкращий фрагмент шоу”, “Браво”, “Андрій, ми за тебе”, – йдеться у коментарях.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.