Netflix оприлюднив тизер серіалу «Сто років самотності» за романом Габріеля Гарсія Маркеса

Іспаномовний серіал, знятий у Колумбії, стане першою екранізацією всесавітньо відомого роману.

Стримінгова платформа Netflix опублікувала тизер серіалу «Сто років самотності», який вийде на платформі пізніше цього року. Йдеться про першу екранізацію роману Габріеля Гарсія Маркеса, завдяки якому він отримав Нобелівську премію з літератури, повідомило видання Deadline.

Серіал «Сто років самотності» розповідає про родину Буендіа в Макондо, вигаданому колумбійському містечку, заснованому їхнім патріархом Хосе Аркадіо Буендіа. 16-серійний магічно-реалістичний серіал від Netflix розповідає про кілька поколінь родини, на яку вплинули кохання, війна, прокляття.

Netflix отримав права на екранізацію книги у 2019 році. Авторами його сценарію стали Хосе Рівера, Наталія Санта, Каміла Брюгес, Марія Каміла Аріас і Альбатрос Гонсалес. Стрічку знімали у Колумбії.

Співрежисерами 16-серійного проєкту стали Алекс Гарсіа Лопес і Лаура Мора. Тим часом сини Габріеля Гарсія Маркеса  Родріго Гарсія та Гонсало Гарсія Барча  є його виконавчими продюсерами.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Стримінг Netflix заявив, що це «один із найамбітніших проєктів у Латинській Америці на сьогодні, втілений у життя найталановитішими митцями з Колумбії та усієї Латинської Америки».

Торік до 40-річчя вручення Гарсіа Маркесу Нобелівської премії з літератури Netflix представив перший тизер серіалу.

Новий тизер, оприлюднений напередодні, дає значно більше деталей.

У новому відео показано, як Ауреліано Вавілонія читає міфічний щоденник Мелькіадеса перед тим, як перенести глядачів у Макондо, щоб побачити, як полковник Ауреліано Буендіа стоїть перед розстрільною командою, і згадує той день, коли батько повів його на пошуки льоду.

Завдяки тизеру глядачі знайомляться з виконавцями головних ролей: Клаудіо Катаньо зіграв роль полковника Ауреліано Буендіа, Херонімо Барон  молодого Ауреліано Буендіа, Марко Гонсалес  Хосе Аркадіо Буендіа, Леонардо Сото  сина Хосе Аркадіо, Сусана Моралес  Урсулу Ігуаран, Елла Бесерра  Петронілу, Карлос Суарес  Ауреліано Ігуарана, Морено Борха  Мелькіадеса, Сантьяго Васкес  підлітка Ауреліано Буендіа.

Додамо, роман «Сто років самотності» був опублікований у 1967 році. Завдяки йому Габріель Гарсія Маркес отримав Нобелівську премію з літератури в 1982 році. До смерті автор не хотів надавати права на його екранізацію, непокоячись про те, що сруктура твору буде неякісно відображена у телеверсії, або фільм не буде знятий іспанською мовою.

ms.detector.media

Фото: анонс серіалу «Сто років самотності» / Netflix