Названий найзнаменитіший рок-гітарист усіх часів

Названий найзнаменитіший рок-гітарист усіх часів. Про це повідомляє портал Classic Rock з посиланням на опитування, проведене виданням Total Guitar.
Читачам запропонували скласти рейтинги з 170 музикантів, кожен з яких відносився до певної жанрової категорії: класичний рок, блюз, хеві-метал, шред, інді. Крім того, була присутня категорія «краще зараз».
Перемогу в класичному рок здобув гітарист Queen Брайан Мей. На другому місці опинився Джимі Хендрікс, а на третьому – Джіммі Пейдж. У п’ятірку також увійшли Едді Ван Хален і Ерік Клептон.
«Я абсолютно втратив дар мови. Я повинен сказати, що для мене це абсолютно несподівано, і я глибоко зворушений, що люди так ставляться до мене », – відреагував на перемогу Мей.
Він додав, що сам вважає найкращим гітаристом Хендрікса: «Для мене це щось надлюдське. Начебто він прилетів з іншої планети, і я ніколи не зрозумію, як він зробив те, що зробив».
У квітні Мей звинуватив м’ясоїдів в пандемії коронавірусу. Музикант вважає, що нинішня ситуація в світі змусить людей переглянути своє ставлення до харчування. Він назвав веганство майбутнім людства. Сам Мей перейшов на рослинну дієту на початку 2020 року після участі в Vegan Challenge.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал