Названо учасників письменницького табору у Вірменії

 
Фонд літератури ARI, Посольство Сполучених Штатів Америки у Вірменії та Літературна лабораторія Мистецького арсеналу визначили чотирьох українських авторів, які візьмуть участь у Міжнародному письменницькому таборі «Писати у Вірменії»: Смагіна Марина (Київ),
Лебедівна Оксана (Київ), Піскозуб Дарія-Олена (Львів), Орловська Катерина (Київ).
Про це повідомляє ЛітАкцент.
Участь у відборі взяли 16 українських авторів віком 18-24 років. Зокрема, кожен із них подав оригінальні зразки власної творчості українською та англійською мовою.
Програма Міжнародного письменницького табору «Писати у Вірменії» («Write in Armenia» International Writing Camp) розроблена у співпраці з Міжнародною письменницькою програмою Університету Айови і базується на її моделі «Between the Lines» («Між рядками»).
Участь у таборі візьмуть молоді письменники та письменниці з Вірменії, України, Росії, Туреччини та Грузії. Керівниками табору стануть професійні лектори Міжнародної письменницької програми у співпраці з відомими авторами з кожної країни-учасниці програми, серед яких Дато Турашвілі, Арам Пачян, Любко Дереш, Аліса Ганієва, Аслі Е. Перкер, Армен Оганян (Armen of Armenia).
Програма складатиметься з лекцій з літератури та інших творчих дисциплін, практичних сесій з творчого письма як англійською, так і рідною мовами, занять з роботи з фото, відео та з сценічних виступів, драматургії, поетичного слему, вправ з командотворення та комунікації, читань, групових дискусій, національних днів, культурних турів та приємного проведення часу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал