Названі лавреати літературної премії імені Катерини Мандрик-Куйбіди за 2022 рік

       У Львівській письменницькій організації відбулося фінальне засідання журі сьомої  поспіль Львівської Обласної літературної  премії імені Катерини Мандрик-Куйбіди, яку призначають у галузі національного державотворення за кращу поетичну збірку патріотичної тематики.  Авторитетне журі визначилися з іменами переможців.

До фінальної частини літературної борні увійшли книги наступних авторів, яким буде запропонована і участь у виданні  Антології патріотичної поезії, упорядкованої за результатами цьогорічного змагання, а це: «Мушля часу» Ганни Вівчар зі Львова, «Корба» Ігоря Фарини зі Шумська Тернопільської області, «Перестороги» Василя Щеглюка зі Львова,  «Цвіт коріння» і «Час не минає» Оксани Лозової  зі Львова, «Росинки з дарованих стежок» Василя Савчука з Бережан Тернопільської області та «Портрет з осені» Петра  Шкраб’юка  зі Львова.

Лавреатом першої премії стала  Оксана Лозова,  другу премію отримає Петро Шкраб’юк, третя відзнака  в Ганни Вівчар.

Церемонія нагородження переможців та презентація п’ятого тому антології патріотичної поезії під назвою «Жовто-блакитна любов»  відбудеться  за можливості виплати премій Львівською обласною військовою адміністрацією переможцям конкурсу, про що буде повідомлено додатково.

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал