Названі лауреати Міжнародної літературної премії імені Джека Лондона за 2022 рік (США)

Міжнародний Арт-центр «KLAS’S ARTS CENTER SAN FRANCISCO» (США, Сан-Франциско, голова міжнародного журі – Алекс Клас) оголосив лауреатів Міжнародної літературної премії імені Джека Лондона за 2022 рік.

Саме в Сан-Франциско 12 січня 1876 р. народився Джон Ґріффіт Чейні, котрого увесь світ тепер знає, як видатного американського письменника та громадського діяча Джека Лондона. А найбільше він прославився, як автор пригодницьких романів і оповідань. Його знають, поважають та люблять діти і дорослі в усіх країнах світу.

Отже, цьогорічними лауреатами цієї престижної відзнаки за видатну літературну діяльність, за поданням Міжнародної літературно-мистецької Академії України (котра об’єднує письменників, перекладачів та науковців із 60 держав) стали відомі українські письменники Віктор Терен (м. Київ) та Юрій Кархут (м. Львів).

А за поданням авторитетної Міжнародної Академії діячів літератури, мистецтв і комунікацій (Німеччина, Франкфурт) Міжнародною літературною премією імені Джека Лондона за 2022 рік нагороджені письменники Аркадій Рибак (Україна, м. Одеса) та Міхаель Юріс (Ізраїль).

Також лауреатами цієї почесної нагороди стали визначні діячі Lic. Lily R. Baylon (Іспанія) і Lovelyn P Eyo (Нігерія).

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Щиро вітаємо цьогорічних лауреатів високої міжнародної нагороди!

 

Ярослав Савчин,

письменник, перекладач, прес-центр Міжнародної літературно-мистецької

Академії України

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.