Названі лауреати Фонду Тараса Шевченка 2020 року

Фонд Тараса Шевченка назвав імена лауреатів Фонду за 2020 рік.

Віктор Женченко  –  письменник, заслужений артист України, заслужений діяч мистецтв України, кавалер Ордена Христа Спасителя та інших високих нагород, член Міжнародного благодійного фонду Національної пам’яті України, почесний мешканець штату Техас (США), нагороджується за багаторічну подвижницьку діяльність з відродження національних духовних цінностей, сприяння зростанню авторитету Української держави в світі та поширення авторської пісні в багатьох країнах.

Ольга Кобець  –  журналістка, Почесна голова Всеукраїнського жіночого товариства ім. Олени Теліги, заступниця Голови Української Всесвітньої Координаційної Ради, народна депутатка України 4-го скликання, нагороджується за багаторічну подвижницьку працю з відродження і збереження українських національних цінностей з історії, культури та духовності.

Олесь Городецький  –  Голова Української Християнської громади українців в Італії, широковідомий в Україні та світі громадський діяч, нагороджується за активну діяльність у збереженні української ідентичності, культури, духовності в Італії та сприяння підвищенню міжнародного іміджу України в світі.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал