«Навіть не нацизм, а якесь печерне днище». Пропагандист з рф мріє розстрілювати і саджати в «старий, добрий ГУЛАГ» українців

Пропагандист з росії розлютив українців.

У суботу, 6 серпня, на 164-й день повномасштабного вторгнення рф в мережі розгорівся скандал через цинічні висловлювання російського “журналіста” Сергія Мардана, який закликав брати в заручники родичів українців, які не підтримують російську окупацію.

Відповідну заяву ведучий радіо “Комсомольська правда” Мардан зробив у прямому ефірі, повідомляє YouTube-канал пропагандиста. Представник російських ЗМІ закликав створити локальний запорізький ГУЛАГ.

“Треба відібрати у них кредитки, на які вони отримують зарплати, і змусити їх зжерти. Виселити їх із квартир. Зробити з ними щось на кшталт нашого старого доброго ГУЛАГу. Чому б справді не влаштувати невеликий локальний запорізький ГУЛАГ? У степу, під палючим сонцем. Для вчителів, які ще не навчилися любити нашу прекрасну батьківщину” — сказав він.

В Україні розкритикували заяву пропагандиста.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Це вже навіть не нацизм, а якесь зовсім печерне днище. Радіо Тисячі пагорбів. Рівень найнелюдніших, диких африканських режимів, де упиваються тортурами та канібалізмом”, — написав журналіст Денис Казанський на своєму telegram-каналі.

“Нічого незвичайного. Типова р*сня, яка схвалює розстріли громадянських українців, взяття в заручники та створення концтаборів”, — коротко описав слова Мардана блогер Сергій Стерненко.

telegraf.com.ua