Національна спілка письменників України оголошує збір книжок для Воєводської бібліотеки Кракова

Шановні колеги-письменники! Звертаюсь до Вас з проханням відгукнутися. Національна спілка письменників України оголошує збір книжок українських письменників для Воєводської бібліотеки Кракова (Польща). Для українських громадян, яких внаслідок війни, розв’язаної росією, прихистила братня Польща, важливою є кожна звістка з Батьківщини. Давайте зробимо те, що в наших силах – подаруємо їм наші книжки. Впевнений, що багато хто з колег зможе відібрати з особистої бібліотечки по кілька своїх книжок з тим, щоб вони потрапили на полиці Воєводської бібліотеки Кракова і були прочитані. Прошу пропонувати книжки, які можуть становити реальний читацький інтерес, зважаючи на бурхливий і драматичний час, у якому нині живемо.

Список усіх книжок, їхня кількість і прізвища авторів будуть оприлюднені на інформаційних ресурсах НСПУ і «Української літературної газети».

Книжки надсилати за адресою: Київська область, місто Вишгород, Нова пошта № 5, Сидоржевському Михайлу Олексійовичу. Тел.: 098 749 0402. (Прохання до авторів оплачувати вартість доставки за свій кошт).

Сподіваємось, що, крім окремих авторів, відгукнуться також українські видавництва.

Наша представниця в Кракові, через яку ми будемо реалізовувати цей проект у Польщі – секретар НСПУ по роботі з молодими авторами Юлія Бережко-Камінська.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Михайло Сидоржевський, голова Національної спілки письменників України, головний редактор «Української літературної газети»