На Тернопільщині роздають газету від партії “Слуга народу”, а листонош змушують фотографувати і здавати звіт

На Тернопільщині листонош змушують роздавати газети від партії “Слуга народу”, а тих хто погодився взяти, фотографують разом із виданням. Про це повідомляє ternopoliany.te.ua.

Деякі мешканці Тернопілля обурилися такій ініціативі та повідомили про це у ФБ.

“Може, когось зацікавить. Сьогодні листонош у Великих Гаях змушують роздавати газету “Слуга народу” і обов’язково фотографуватись із тим, кому її вручають, а якщо не хоче людина, то з… поштовою скринькою. Вказівка прийшла від менеджерки Наталі . Дійти до мудрого висновку мені з нею не вдалося (“А чому це я маю перед вами відчитуватися? Ми уклали договір. Цих фото ніхто не буде бачити і т. д.”). Не маю можливості зайнятись цим “розслідуванням”, бо збираюсь в дорогу. Але дуже шкода, що керівниці сільської пошти та пані вже встигла сказати, що в неї можуть бути проблеми. З Чистим Четвергом Вас, – написала у Фейсбук Валентина Семеняк, жителька села Великі Гаї. 

Тетяна Миколаївна, керівник поштового відділення у Великих Гаях пояснила, що їм привезли такі газети і дали вказівку роздати.

“Листоноша опускає в скриньку ці газети, фотографувати вказівки не було, – відзначила Тетяна Миколаївна”. 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Менеджерка Наталя, до якої ми звернулися за поясненням відзначила, що вони просто виконують замовлення на доставку видання від правлячої партії “Слуг народу” і виконують фотозвіт до акту виконаних робіт.

“Людей ніхто не фотографує, нам дали замовлення на доставку газет і нам потрібно фотозвіт, що газета вкидається в скриньку – фотозвіт. Вони зробили замовлення ми робимо роботу і фотографуємо до акту виконаних робіт не людей не будинки, а як газета вкидається у скриньку, – пояснила пані Наталя”. 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.