На 57-му році життя пішов у вічність поет Володимир Земляний

За повідомленням пресслужби НСПУ, помер поет Володимир Земляний.

Із глибоким сумом повідомляємо, що 23 листопада на 57 році життя пішов у Вічність поет Володимир Земляний.

Земляний Володимир Михайлович народився 4 грудня 1963 року в с. Жовтневе Петриківського району Дніпропетровської області. 1986 року закінчив факультет журналістики Київського державного університету ім. Т. Шевченка. Відтоді працював у редакціях газет Дніпропетровська.  Від 1999 року був директором  приватної телерадіокомпанії «Студія-Плюс», а з 2004 року – директором ТО інформаційних програм та спецрепортажів, від 2008 року був віце-президентом Державної ТРК «Всесвітня служба “Українське телебачення і радіомовлення”» та ведучим програми «Пульс. Тиждень».

Автор збірок поезій «Петриківська вишня» (1991), «Подорожник слова» (2003), «Храмове свято» (2012); багатьох публікацій у колективних збірках, альманахах і періодиці. У його поезії поєднані філософія та іронія, традиційна і модерна форма, чимало творів присвячено біблійній тематиці.

1989 року був делегатом установчого з’їзду Народного Руху України.

Член НСПУ з 2004 року.

Висловлюємо глибоке і щире співчуття рідним та близьким померлого. Нехай світла пам’ять про Володимира Михайловича назавжди збережеться у серцях тих, хто його знав.

Секретаріат НСПУ

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал