Миколаївські письменники виступили перед дітьми в оздоровчому таборі «Орлятко»

Залишився приємний післясмак після зустрічі з дітьми оздоровчого табору “Орлятко”, що знаходиться у курортній зоні  Рибаківки.  Це оздоровчий центр для дітей-сиріт та вихованців позбавлених батьківського піклування з шкіл-інтернатів  області.

У рамках святкування Дня Незалежності відбулася зустріч дітей з письменниками Миколаївщини. На зустріч прийшли учні молодших класів з різних районів та громад області – Первомайської, Южноукраїнської міських територіальних громадах, Антонівської, Лисогірської, Володимирівської Софіївської сільських ради та ін.

До дитячих сердець знайшов шлях поет Олександр Поляков, який наповнив душі малюків джерельною поезією Тараса Шевченка, Дмитра Креміня, а також вони почули вірші Олександра у авторському виконанні.

Віра Марущак, голова Миколаївської ОО НСПУ, частий гість у цьому оздоровчому центрі, а також у школах-інтернатах міста та області. Тому не здивувалася, що її  зустріли як давню знайому. Уважно слухали вірші, розучували їх, слухали казки і впізнавали книжки за обкладинкою.

Приємні спілкування після зустрічі з читачами, які з великою охотою розглядали малюнки книжок, фотографувалися з гостями. А також  були розмови з давніми знайомими – викладачами шкіл-інтернатів. Це приємно так, як і конструктивність директора табору Олексія  Могильова.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Віра Марущак, голова МОО НСПУ

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.