«Ми заніміли». Євродепутатка про грузинську міністриню культури, яка вкрала мікрофон у журналістки опозиційного телеканалу

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон вважає, що поведінка міністрині культури Грузії Теї Цулукіані, коли вона відібрала мікрофон у журналістки опозиційної телекомпанії «Мтаварі», не відповідає демократичній державі.

Як повідомляє detector.media, про це пише «Эхо Кавказа».

«Поведінка вашого міністра культури змусило нас заніміти. Це абсолютно не відповідає демократичній державі. Іноді я також хочу бачити більше дистанції з боку журналістів, тому що деякі з них занадто напирають. Але це не може служити виправданням міністру, яка вкрала мікрофон», – скзала Крамон в бесіді з журналістами.

З того часу «Мтаварі» звертався в прокуратуру у цій справі, але міністриня досі не повернула мікрофон журналістці.

«Іноді добре поважати приватне життя політиків. І, я додам останнє речення: ми стурбовані тим, що свобода ЗМІ в цій країні знаходиться під загрозою», – сказала європарламентарка з Німеччини.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.