Мінкульт України припинив складати списки заборонених сайтів

Міністерство культури та інформаційної політики припинило формувати списки сайтів, доступ до яких в Україні пропонується заборонити.

Про це пише ua.interfax.com.ua.

«Визначення і публікацію переліку сайтів, які містять інформацію, що має ознаки забороненої до поширення нормами українського законодавства, здійснювало Міністерство інформаційної політики України, яке на сьогодні перебуває в стані призупинення юридичної особи в результаті його ліквідації», — йдеться у відповіді відомства інформаційному агентству. Через це у міністерстві зазначили, що зараз не здійснюють формування списків.

Перший перелік із 20 сайтів, які пропонувалося заборонити в Україні, Мінінформполітики опублікувало 19 червня 2017 року.

Міністерство інформаційної політики було створене у 2014 році та ліквідоване у 2019 році через об’єднання з міністерством культури, молоді та спорту України, яке реорганізували у міністерство культури та інформаційної політики України.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.