Мінкульт радить кіностудії Довженка припинити співпрацю з проросійськими телеканалами

Міністерство культури та інформаційної політики України звернулося до кіностудії Довженка з проханням припинити співпрацю з телеканалами 112, ZIK та NewsOne, на які РНБО наклало санкції.

Як повідомляє prm.ua, про це в ефірі одного з телеканалів повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

За його словами, запроваджені санкції передбачають заборону на діяльність цих телеканалів на території державних підприємств.

“Це рішення (РНБО – ред.) багатогранне, оскільки воно стосується як ліцензії, так і діяльності цих телеканалів на території державних підприємств. Ми направили сьогодні листа до кіностудії Довженка стосовно припинення співпраці з цими телеканалами, оскільки вони перебувають на території державної кіностудії”, – сказав Ткаченко.

Як відомо, 2 лютого Володимир Зеленський підписав указ про введення санкцій проти нардепа від ОПЗЖ та соратника Віктора Медведчука Тараса Козака і контрольованих ним телеканалів каналів “112-Україна”, NewsOne, ZIK – “Новий формат”, “Аріадна ТВ”, “ТВ Вибір”, “Партнер ТВ” та “Лідер ТВ”, “ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ “112-ТВ”, “НОВИНИ 24 ГОДИНИ”, “Нові комунікації”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.