Мендель вирішила “деолігархізувати” Україну на каналах Ахметова

Колишня прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель стане однією з ведучих проекту Велика деолігархізація.

Програма буде виходить в ефір щосуботи на каналі Україна 24 і щопонеділка на каналі Україна, повідомляє glavred.info з посиланням на канал Україна 24.

Її дебютну відеоколонку для Великої деолігархізації обіцяють показати в ефірі вже в суботу.

“В якості постійного колумніста до нас приєдналася Юлія Мендель, екс-прес-секретар президента України Володимира Зеленського. Її дебютну відеоколонку для великої деолігархізації ви можете побачити в ефірі вже сьогодні”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що за майже два роки роботи на посаді прес-секретаря президента України Юлія Мендель не раз потрапляла в скандали і сама ставала жертвою невтішних пліток і інтриг.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Так, її не раз звинувачували в інтимних стосунках з босом, “жовта преса” навіть писала про її вагітність від президента Володимира Зеленського. Мендель вирішила особисто спростувати, внаслідок чого знову стала об’єктом критики.

Про те, які справжні стосунки у неї з Зеленським вона зізналася у великому інтерв’ю на каналі ZIK.

Автор: Олексій Тичина

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.