Мемуари Барака Обами «Земля обітована» побили рекорд продажів у США

Мемуари колишнього президента США Барака Обами «Земля обітована» побили рекорд продажів у США. Такі дані оприлюднило бюро статитистики NPD BookScan. Про це повідомляє chytomo.com з посиланням на publishersweekly.com.

 

Перший том мемуарів розійшовся у 2,6 мільйона примірників. Однак ця цифра нижча, ніж 3,4 мільйона примірників книги «Становлення» колишньої першої леді Мішель Обами, проданих у 2018 році.

До речі, «Становлення» знову потрапило у топ-25 книжок: розкупили 596 тисяч примірників (читайте уривок зі «Становлення»: як поєднати батьківство, роботу й політику)

Також у список бестселерів увійшли відразу три книжки про Дональда Трампа. На четвертній сходинці опинилося видання племінниці Трампа Мері Трамп під назвою «Занадто багато і ніколи недостатньо: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину у світі» (понад 1,2 мільйона примірників).

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

На 15-тій сходинці  «Кабінет, в якому це сталося» Джона Болтона, колишнього радника з нацбезпеки при Трампові. На 23-й «Лють» відомого у США журналіста й лауреата Пуліцетцерівської премії Боба Вудворда.

Іншими великими хітами стали багаторічні важкоатлети дитячої і підліткової літератури: Сюзанна Коллінз («Переспівниця», українською вийшла у видавництві КМ-Букс, Джефф Кінні («Амулет»), Стефані Майєр (Сонце опівночі) та Дейв Пілкі (Dog Man).

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.