Медведчук придбав 80% акцій каналу «Інтер»?

Стверджується, що проросійський політик посилюється в інформаційному просторі України і має намір купити ще декілька каналів.

Голова політичної ради партії «Опозиційна платформа – За життя», кум Путіна Віктор Медведчук придбав в олігарха-втікача Дмитра Фірташа  частину акцій телеканалу «Інтер». Про це повідомляється у Telegram-каналі «Українського Інституту аналізу та менеджменту політики», – пише unian.ua.

Зазначається, що у зв’язку з високою вірогідністю екстрадиції Дмитра Фірташа до США (наразі він перебуває в Австрії), останній активно «скидає» активи своїм партнерам. «Так, свою частку 80% акцій ПрАТ «Телеканал «Інтер» він продав Віктору Медведчуку, який володіє медіахолдингом «Новини» (входять телеканали «112 Україна», NewsOne, ZIK). Інші 20% акцій «Інтера» залишаються у Сергія Льовочкіна (партнер Медведчука та Фірташа по «Опозиційній платформі – За життя»)», – зазначили в Інституті.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.