Медіахолдинг Publishers Weekly тепер організує найбільшу книжкову виставку США

Медіахолдинг Publishers Weekly оголосив, що цього року проведе нову книжкову виставку у США – U.S. Book Show. Як інформує chytomo.com, про це вони повідомили у своєму виданні.

Дебютний захід, названий U.S. Book Show, триватиме  26-28 травня. Цільова аудиторія – продавці книг, бібліотекарі, видавці та літературні агенти з усіх країн світу. Програмування буде обмежене п’ятьма годинами на день, щоб полегшити подальші роботи в мережі та вечірки, а також для зручності усіх учасників з різних часових поясів у США та світі.

«Publishers Weekly залучає лідерські позиції, бренд та маркетинг до світової галузі, що створить основу для успіху нового ярмарку», – заявив Севін Брайерман, виконавчий директор і видавець PW.

«Подія заповнює порожнечу, що залишилася в книговидавничій галузі США. PW має досвід, 150 років експертизи у книжковій галузі та відданість якості», –  наголосив виконавчий директор.

Ярмарок проводитиметься завдяки новій фірмовій цифровій платформі, яка сприятиме онлайн-експонентам, презентаціям і мережевим контактам. На додаток до авторських подій Book Buzz та Galleys to-Grab, спрямованих на бібліотекарів та продавців книг, у виставці буде представлена ​​велика професійна програма, в якій буде обговорюватися стан галузі під час пандемії.

Одна з цілею організаторів – зробити подію якомога інклюзивнішою. Ціноутворення буде “розумним» і «низьким», сказав Брайерман, щоб зробити захід якомога доступнішим для якнайширшої кількості професіоналів галузі. Брайерман зазначив, що мета U.S. Book Show – залучити учасників з усього спектру галузі, включаючи «малі й середні видавництва, видавництва університетів, продюсерів, дистриб’юторів, постачальників бібліотечних даних та найбільших гравці»”.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Автори, що друкуються у видавництві, матимуть спеціальний трек подій, що відповідатиме їхнім потребам.

PW буде випускати спеціальні щоденні випуски, присвячені виставців, що міститиме повний перелік подій, новин, профілів авторів, рекламних можливостей тощо.

Як стало відомо у грудні 2020 року, найбільша книжкова виставка США BookExpo через коронавірусну кризу припинила своє існування.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.